Lär dig mer om Masalo® Manschetten – den bästa lösningen för att lindra smärta från epikondylit och tennisarmbåge!

Smärta och ont i armbågen?

Om du lider av smärta och obehag i din arm på grund av musarm eller tennisarmbåge, kan Masalo® Manschetten vara precis vad du behöver.

Skapar en motkraft:

Genom att skapa en motkraft vid armens rörelser minskar manschetten trycket på det skadade området, vilket låter dig använda din arm normalt igen. Med Masalo® Manschetten på plats kan du njuta av en flexibel och samtidigt stretchad och masserad arm, vilket minskar risken för försämring och ytterligare skador.

Kan armbågsskyddet hjälpa även i förebyggande syfte?

Manschetten kan användas både för att förebygga och behandla akut eller kronisk epikondylit. Dess unika konstruktion tar upp skadliga dragkrafter från muskler och senor och omleder dem till överarmsremmen, vilket ger fullt skydd för det skadade området.

När ska man använda armbågsskyddet?

Tack vare den bekväma konstruktionen kan du bära Masalo® Manschetten permanent – hela dagen och även när du sover! Så om du vill ha en effektiv och bekväm lösning för din musarm eller tennisarmbåge, prova Masalo® Manschetten idag och upplev skillnaden själv!

KÖP NU

Testa själv och upplev skillnaden.

  • Tennisarmbåge

    Mikrosprickor orsakade av dragkraft –
    huvudorsaken till epikondylit (tennisarmbåge, golfarmbåge, musarm)

  • Hur skyddet hjälper

    Masalo® Manschetten reducerar dragkrafter för omedelbart smärtlindring!

Epikondylit: Så här kan du snabbt och effektivt behandla tennisarmbåge, golfarmbåge och musarm!

Epikondylit, även känt som tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm, är en vanlig skada som påverkar miljontals människor runt om i världen. Det uppstår när underarmsmuskeln drar i senfästet vid armbågen, vilket orsakar smärta, svaghet och stelhet i armen och handen.

Hur uppstår skadan?

Denna skada kan uppstå på grund av överbelastning eller upprepade rörelser i armen, särskilt vid sportaktiviteter eller arbete. Äldre personer löper större risk att drabbas av en kronisk form av skadan på grund av minskad produktion av kollagen efter 40 års ålder.

Vilken är den effektivaste behandlingsmetoden?

För att behandla epikondylit kan man använda sig av olika metoder, inklusive fysioterapi, mediciner, övningar och ibland kirurgi. Det är också viktigt att vidta förebyggande åtgärder för att undvika skada, inklusive att undvika överansträngning, använda korrekta tekniker vid sport och arbete och stärka musklerna genom träning. Om du upplever symptom på tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm, kontakta en specialist för att få råd om behandling och förebyggande åtgärder.

Vilken är den effektivaste behandlingsmetoden?

Om du lider av epikondylit finns det flera sätt att snabbt bli av med den. Det är viktigt att undvika överbelastning av armen och att använda rätt teknik vid upprepade rörelser. Dessutom kan stretching och styrketräning hjälpa till att lindra smärta och förbättra rörligheten. Genom att ta hand om din hälsa och träna rätt kan du bli av med den efterhängsna skadan och återgå till din normala aktivitetsnivå

Masalo® Manschetten är en innovativ produkt som använder sig av motkraftsprincipen för att avlasta skadade områden. Manschetten masserar och sträcker ut musklerna för att lindra påfrestningar på senorna. Om du vill ha mer detaljerad information om vår arbetsprincip, besök gärna vår infosida. Du kan också titta på informationsvideon nedan för att se hur Masalo Manschetten fungerar.